Ανάρτηση αντιφασιστικού πανό

Μέσα στα Χριστούγεννα αλλά και πιο πρόσφατα, την Τετάρτη 13 Μαρτίου το βράδυ, το στέκι του αυτοοργανωμένου αθλητικού σωματείου “Μαρίνος Αντύπας” στην διασταύρωση των οδών Δροσίνη & Σολωμού έγινε στόχος επιθέσεων. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη φορά το διέρρηξαν και έκλεψαν κάποια πανό ενώ κατά την διάρκεια της τελευταίας επίθεσης έβαψαν την πρόσοψη με φασιστικά συνθήματα. Επίσης έβαψαν με φασιστικά συνθήματα και το πατρικό σπίτι συντρόφου.

Σε μια κοινωνία όπου ανθίζει ο φασισμός και που φασιστοειδή σιχάματα βρίσκουν χώρο για τέτοιες επιθέσεις εμείς οι αντιφασίστες πουσταράδες, τα κορίτσια που δεν ανέχονται ελληναράδες και ολα αύτ@ που θέλουν να ζούνε ελεύθερα, δεν θα τους ανεχτούμε αλλά θα βρισκόμαστε σε δρόμους, πάρκα, πλατείες, σχολεία, σχολές, εργασιακά κάτεργα και καταλήψεις για να κάνουμε κατανοητό,με όποιον τρόπο μπορούμε, ότι τέτοια μορφώματα και πρακτικές δεν χωράνε στους χώρους που ζούμε.

Όσο υπάρχουν φασιστικά, εθνικιστικά και ομοφοβικά συνθήματα εμείς θα είμαστε εκεί για να τα πατάμε και να γεμίζουμε τους δρόμους με ανωμαλία.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

                                                            Queer Ομάδα Βλαχοντάνες                                                             -Τα ανώμαλα του κάμπου-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *